În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2719 Locaţie: Shanghai, China
Pentru "infant" (sub 2 ani) nu se da loc, biletul este 10% din cel de adult si are dreptul la 10kg bagaj de cala, carucior si bagaj de mina cu cele necesare. Numai pentru rutele lungi (care au perioada de somn) se acorda patut suspendat pe perete in dreptul locului mamei care are limita de greutate si lungime (9kg si 75cm). Deci va sta la tine in brate. Noi am fost doar la 8 luni fara loc, dupa care i-am luat loc (pentru copii mai mari de 2 ani- 70-80% din adult) pentru ca drumul este foarte lung si nu puteam sa-l mai tin atit in brate.
Este voie sa te misti prin avion, numai ca pe rutele scurte sint aeronave mici, cu un singur culoar si nu prea e loc...Dar poate va fi obosita de trambalarea prin aeroport si va dormi dupa decolare.
Scris: Sâm Iun 02, 2007 4:24 pm
Muc cel Mic
Membru din: Sâm Dec 02, 2006 12:27 pm Mesaje: 9 Locaţie: Baia Mare - Romania
Multumesc mult. sa sti ca ma ajuta f mult ce imi spui. Imi fac si eu o idee cum e cu avionul . Pt mine am emotii, dapoi pt Teodora.Oricum va fi bine. Si abia astept sa mergem sa fim la mare pe plaja
Scris: Sâm Iun 02, 2007 9:16 pm
Socrela
nuam fost niciodata cu avionul insa nu cred k este asa rau.....
Scris: Lun Iun 04, 2007 9:18 pm
Socrela
anca_t scrie:
Multumesc mult. sa sti ca ma ajuta f mult ce imi spui. Imi fac si eu o idee cum e cu avionul . Pt mine am emotii, dapoi pt Teodora.Oricum va fi bine. Si abia astept sa mergem sa fim la mare pe plaja
Eu am mai fost cu avionul dar bebe nu. Nu am emotii doar ca ma gandesc sa nu i se faca rau lui. Diferenta aia de presiune oare nu-i deranjeaza pe copii?
Scris: Lun Iun 04, 2007 9:41 pm
Moderator
Se modifica presiunea numai la decolare si la aterizare...verificat cu canita cu supapa, a inceput sa iasa apa din supapa, era si plina...dupa care se stabilizeaza la nivelul normal. Este prea mare viteza de urcare ca sa mentina presiunea atmosferica.
Oricum se infunda urechile, dar cu o suzeta sau un biberon de apa, ceai, suc se rezolva problema. Vlad n-a facut niciodata scene.
Scris: Mie Iun 06, 2007 8:42 pm
Socrela
Ok. M-ai mai linistit. Bebe a mai fost cu avionul doar cand era in burtica. Dar atunci a fost cuminte, nu a dat din manute sau picioruse.
Scris: Joi Iun 07, 2007 9:39 pm
Muc cel Mic
Membru din: Sâm Dec 02, 2006 12:27 pm Mesaje: 9 Locaţie: Baia Mare - Romania
Si eu stiu de presiune ca se modifica. Mi-a spus o prietena ca ii cam deranjeaza pe copii ca lise infunda urechile, dar asa cum a zis vlad-mom o suzeta sau ceva bautura in biberon, rezolva. Si la noi guma .
Noi vom pleca la 8 seara, deci sper sa doarma pitica pe drum.
Ce ziceti de ceva sa-i linisteasca?
Scris: Vin Iun 08, 2007 8:07 am
Moderator
Da, se poate, numai ca la noi n-a functionat... Mi-a recomandat medicul o pastiluta de fenobarbital cum ca ar avea efect 10 ore, sa fie un pic mai moale...n-a avut nici un efect, piticul avea 1 an si 5 luni...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum