În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Membru din: Vin Apr 27, 2007 8:57 am Mesaje: 370 Locaţie: BUCURESTI
Nu stiu de ce ies asa mari, sunt puse la 800/600
vlad_mom
Subiectul mesajului:
Scris: Sâm Iun 21, 2008 2:03 am
Moderator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2719 Locaţie: Shanghai, China
Lasa-le asa, e foarte bine, atit trebuie sa apara de mari la 600/800, nu-i nici o greseala.
Sa-ti traiasca frumuseii si zimbaretii!
Scris: Dum Iun 22, 2008 5:20 am
Mamic experimentat
Multumesc, la fel si tie...sa te bucuri de ingerasul tau
AliadiCristina
Subiectul mesajului:
Scris: Dum Iul 06, 2008 8:26 am
Mamic experimentat
Alina Diana
Adrian Robert
CARMEN
Subiectul mesajului: Re:
Scris: Dum Dec 14, 2008 10:13 am
Mamic incepator
AliadiCristina scrie:
Alina Diana [img]]
extraordinare pozele ,mi-ai inveselit ziua cu frumusetea fetitei,..sa-ti traiasca!! n-am trecut d emult pe forum,recunosc,dar am revenit direct la poze,..stiam ca voi avea o surpriza,..si am avut!!
felicitari tuturor pentru pozele cu micuti!!!
o zi frumoasa!
_________________ ..iubesc aceasta zi,e dar divin,ma inchin in fata DRAGOSTEI SI-A VIETII!..
Membru din: Mie Feb 24, 2010 9:02 pm Mesaje: 14 Locaţie: Timisoara
Vladut, hai sa-ti mai arat niste poze, ca vad ca numai tie iti plac, fetele ma neglijeaza complet...
Hello! Oliver ma numesc! Sunt fetita? Tu ce crezi? Dar pentru ca imi sta bine, Mami da si roz pe mine! Chiar si in roz imbracat, Se vede ca sunt BAIAT!
Sunt Oliver Smecherosu', Nu mi-i frica nici de rosu! Si cu rosu imi sta bine, Poate sa vada oricine! De reguli mie nu-mi pasa, Nici in rosu nu sunt FATA!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum