În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Eiiii, eu m-am imbolnavit cand am vazut cate modele de triciclete si biciclete si alte chestii din astea exista. Nici nu stii pe care sa o alegi
Scris: Lun Mar 17, 2008 6:25 pm
Super mamic
Membru din: Dum Feb 19, 2006 11:33 am Mesaje: 693 Locaţie: Bucuresti
Mai, grea boala asta a cumparaturilor! Pana si in parc cand merg cu fi-miu - adica zilnic cand e cald - trebuie sa cumpar ceva. Si am in zona doar cateva magazine in care mai totdeauna gasesti exact aceleasi chestii.
Cat despre triciclete si biciclete... norocoaselor! Andi nu vrea si gata sa mearga cu asa ceva. si a avut din fiecare. De cate ori nu m-am plimbat cu bicicleta in brate prin parc si el pe langa mine! Sportivu' lu' mama care e! Asa ca am dat si tricicleta si bicicleta noua nouta! Na! sa se invete minte! Acu ne-a mai ramas trotineta care o are de 1 an de zile si n-a mers niciodata cu ea. O dam si pe aia, ca sa stim o treaba. Nu de alta, dar sa am motiv de shopping la bebe 2!
Scris: Mar Mar 18, 2008 12:40 am
Moderator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2719 Locaţie: Shanghai, China
...de-aia zic ca trebuie probate...noi mergeam cu el la magazin si-l lasam sa vedem ce-l atrage...daca se potriveste... Teoretic e mai greu de mers cu tricicleta decit bicicleta, trebuie sa impinga mai tare la pedale (pedalele sint pe roata din fata si toata greutatea lui e pe rotile din spate), pe cind la bicicleta pedalele angreneaza roata din spate care sustine cea mai mare parte din greutate...si asta cind copilasul habar n-are de pedalat, sincronizat ....deci cei mai lenesuti nu vor dori tricicleta...
Trotineta mi se pare pentru copilasi mai maricei, cere si echilibru, sincron cu actiuni diferite ale picioarelor...ehei...
Plus ca depinde si de firea fiecaruia. I-am luat masina de-aia electrica, cu pedala de aceleratie...mai mult am mers eu cu ea... ... In general am observat ca-l pasioneaza jucariile pe care sa le manevreze doar el, fara baterii, sa aiba control total asupra lor.
Si inca o chestie...boala asta a cumparaturilor nu ne ataca doar pe noi ci si pe tatici...avem mari discutii pe tema jucariilor pentru ca tati al nostru nu se poate abtine cind mergem la cumparaturi sa nu mai ia vreun set de masinute cu stradute sau mai stiu eu ce alta chestie...stau sa ma intreb daca nu cumva sint si pentru el...
Scris: Mar Mar 18, 2008 7:18 pm
Socrela
Pai, sigur ca sunt si pentru tatici , nu se joaca ei cu copilul cu masinile, asa ca intre barbati?
Scris: Mie Mar 19, 2008 12:29 am
Moderator
A doua copilarie.... ... Dar daca aveam fetita?
Scris: Mie Mar 19, 2008 9:58 am
Super mamic
Daca aveam fetita sigur ii lua si ei masinute si altele din aceeasi gama!~
Scris: Mie Mar 19, 2008 4:45 pm
Socrela
Poate daca aveam fetite ne jucam noi cu papusile, asa ca sa ne amintim de copilarie Mie mi s-a mai intamplat sa ma joc in cada cu jucariile de baie ale lui Darius Daca eu nu am avut din astea cand eram mica
Scris: Joi Mar 20, 2008 12:57 am
Moderator
dor_alina scrie:
Poate daca aveam fetite ne jucam noi cu papusile, asa ca sa ne amintim de copilarie
De-asta mi-era teama ...de unde rezulta ca ma pling degeaba...
Acum la capitolul jucarii tati se uita numai dupa masini, pistoale si alte chestii strict masculine, iar eu dupa chestii educative (jocuri, carticele..)...probabil, mai mult ca sigur, daca am fi avut fata eu as fi cautat numai papusi, carucioare, seturi de bucatarie ...iar tati chestii educative...
Scris: Vin Mar 21, 2008 9:29 pm
Super mamic
asai de distractiv sa cumperi si masinute si papusi [cu carucior] deodata,numai ca la noi e o problema:le trebuie la amandoi la fel deci 2 masini si 2 papusi
Scris: Sâm Mar 22, 2008 2:24 am
Moderator
Oh, si mai frumos la voi...mai incolo cind vor face diferenta intre jucarii (astea-s pt fete, astea pt baieti) vor avea cantitate dubla ....
Scris: Lun Mar 24, 2008 10:36 pm
Super mamic
au ei deja preferintele lor in materie de jucarii, de exemplu alex vrea masina si amalia bucatarii,papusele etc,dar tot parca au ei un pic de gelozie,parca tot ce are celalalt e mai frumos si mai atractiv.
Scris: Mar Mar 25, 2008 1:31 am
Moderator
Pai si daca le iei la fel se mai joaca impreuna sau fiecare cu jucaria lui?
Vlad pe la 2 ani voia carucuir de papusi, isi lua de pe raft si se plimba prin magazin, printre rafturile cu jucarii... ...acum trece in viteza pe linga rafturile "roz" (sint numai jucarii pentru fetite si mai toate sint roz).
Scris: Mie Mar 26, 2008 9:31 am
Super mamic
Neatza! O cafelutza? Oameni buni, a nins azinoapte in Bucuresti, asa, peste toti pomisorii astia infloriti. Nu mi-a venit sa cred, nu de alta, dar eu deja astept vara! Mi-e dor de caldura.
Scris: Joi Mar 27, 2008 12:32 am
Moderator
Neata! Am auzit ca si pe Constanta a nins ieri.... Aici sper sa nu se mai intoarca frigul, nu-i prea cald (max 12 grade), dar macar asa...cica azi va ploua...
Scris: Dum Mar 30, 2008 8:23 am
Socrela
Neatza, fetele! Stau si eu un pic la cafeluta. Atat cat ma lasa fiu-meu care de ceva vreme se trezeste numai cu noaptea in cap , pe la 6.30. Si incepe: Mergem la parc, acuma imbracam..... si asa mai departe
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum