În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Subiectul mesajului: Ce papa bebe pe grupe de varsta
Scris: Joi Aug 30, 2007 7:38 pm
Muc cel Mic
Membru din: Joi Aug 30, 2007 1:29 pm Mesaje: 16 Locaţie: Timisoara
Suntem aici si mamici mai noi sau in devenire ca mine. Eu stiu doar ca se da la bebe de la 3 luni suc de morcovi si mar, apoi fructe pasate, apoi supa de legume, legume pasate, dar carnita, branzica, oul si celelate de la ce varsta de introduc in meniu?
Va rog sa postati aici meniuri pe varste de bebelusi. Nu am la cine apela pt sfaturi asa ca imi ramaneti doar voi, mamici mai experimentate, de ajutor.
Scris: Vin Aug 31, 2007 1:21 am
Moderator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2719 Locaţie: Shanghai, China
In priviinta asta cred ca cele mai bune sfaturi le da medicul pediatru la care e inscris bebelusul, care are in vedere modul cum e hranit (natural sau formula), ritm de crestere in greutate, dezvoltare, carente de fier, calciu, vitamine, etc. Nu sint meniuri si virste stricte.
Spre exemplu noi am inceput cu sucul de mar de la 7 saptamini, cite o lingurita (am mers de la 4 saptamini cu alaptat si supliment de formula, apoi de la 9 saptamini numai formula) la sfatul medicului.
Scris: Vin Aug 31, 2007 3:20 pm
Muc cel Mic
Membru din: Joi Aug 30, 2007 1:29 pm Mesaje: 16 Locaţie: Timisoara
Mersi pt rapuns. Eu credeam ca sunt 2 reguli: una pt bebelusi alaptati la san exclusiv si alta regula pt cei care papa lapte formula...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum