În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
AM O CARTE DE RETETE PENTRU TOATE VARSTELE PANA LA .....ANI SI CINE O VREA SAMI ZICA AICI SI MAILUL LUI....SI YO TRIMIT
cristina
Subiectul mesajului:
Scris: Sâm Iun 28, 2008 2:55 pm
Muc cel Mic
ne trimiti,te rugam,si noua carticica de bucate.adresa este stilonline@yahoo.com
salina
Subiectul mesajului:
Scris: Lun Aug 25, 2008 8:17 pm
Muc cel Mic
una. Imi trimiti si mie te rog cartea de ucate. Adresa mea este dna_profesoara@yahoo.com. Multumesc.
cri.mar
Subiectul mesajului: Re: CARTE RETETE
Scris: Lun Sep 15, 2008 8:20 pm
Muc cel Mic
Buna,
Imi puteti, va rog, trimite si mie carticica ;-) adresa mea e cmsofo@yahoo.com
Va multumesc mult. Cristina
amy
Scris: Joi Noi 13, 2008 7:27 am
Muc cel Mic
harasimelenacristina scrie:
AM O CARTE DE RETETE PENTRU TOATE VARSTELE PANA LA .....ANI SI CINE O VREA SAMI ZICA AICI SI MAILUL LUI....SI YO TRIMIT
Va rog foarte mult sa imi trimiteti si mie cartea pentru ca am un bebe de 5 luni si am mare nevoie de ceva idei , caci nu locuiesc in tara si nici nu am parinti sa-mi trimita ceva carti. Multumim mult , mami si Christopher Adresa mea este christyana_33@yahoo.com
grazy
Scris: Mar Oct 06, 2009 10:24 am
Muc cel Mic
As dori si eu o carte de retete.Ca nu mai stiu cum sa variez hrana bebelui.Multumesc. Adresa mea de e-mail este: iongratiela@yahoo.com
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum