În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Membru din: Dum Aug 20, 2006 1:39 pm Mesaje: 269 Locaţie: bacau,romania
excludeti painea,dulciurile,grasimile,prajelile
e permis o feliuta sau 2 pe zi de paine graham
lactate degresate cu 0,1%grasime
salate de legume
legume crude sau fierte
legume mexicane
fructe
carne slaba la gratar
oua fierte
cereale
in limita a 1000 calorii pe zi
doar 2 mese:mic dejun si pranz
seara doar fructe sau legume dar nu cantitati uriase
exercitii de gimnastica pt burtica dupa posibilitati
2-3 reprize zilnic
cresteti progresiv numarul de exercitii dintr-o repriza
exemplu de meniu intr-o zi
dimineatza
o cana lapte cu 2 linguri fulgi cereale/2 oua fierte
gustare ora 11 un mar(alt fruct sau leguma)
pranz
o cana iaurt cu 1 lingura germeni grau
o salata de legume/200 grame legume mexicane fierte cu mirodenii/100 grame piept la gratar
ora 16-17 un mar
ora 22 un mar
va urez succes!
in februarie aveam 78 kile dar am avut si mai mult
acum am 53 cu mici oscilati la 52 dar revin la 53
am cantar si ma cantaresc zilnic
Muca
Subiectul mesajului:
Scris: Mar Apr 08, 2008 12:34 pm
Muc cel Mic
O dieta echilibrata insotita de cuvantul magic CUMPATARE e intr-adevar cea mai eficienta si sanatoasa cura de slabire. aceeasi "reteta" o aplic si eu. am gasit pe http://greutate.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=33 niste informatii mai detaliate, in aceeasi directie cu ce spuneai tu.
Ex de alimente indicate in dieta:
Lactate: iaurt degresat, lapte degresat, branza de vaci dietetica
Carne si peste: carne slaba de vaca, vitel, pui (fara piele), vanat (caprioara, iepure), peste alb (salau, stiuca, biban) - fiert in apa, fript la gratar, rasol sau perisoare dietetice.
Legume: vor avea o pondere deosebita la masa, in stare proaspata sau fierte in aburi, dintre care spanacul, loboda, morcovii, ardeii, rosiile, fasolea verde pot fi oferite ca salata, soteuri, sub forma de piure sau fierte a la grec.
E bine sa evitati legumele bogate in celuloza, greu digerabile, precum fasolea uscata, telina, ridichile, lintea, mazarea.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum