În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Buna seara la toata lumea! Sunt irinacarmen,mama Nonei de 10 ani si al lui David de 3. Ma bucur sa fac parte din comunitatea "Muc cel Mic",de care am auzit de ceva vreme.Despre mine ce sa va spun...Imi place sa sa creez si sa execut hainute pentru cei mici ,pe care apoi le prezint pe blogul meu [url]http:irinaindira.blogspot.com[/url] Va sarut si va inbratisez cu drag!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum