În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
1. Principii generale de organizare a concursului
1.1.Promotia este organizata de Muc cel Mic in perioada 11 noiembrie - 31 noiembrie 2006.
Mecanismul concursului:
1.2 Participarea la concurs nu este conditionata de achizitionarea niciunui produs.
1.3. Imaginile se vor trimite in perioada 11 - 23 noiembrie, timp in care NU se vor putea vota pozele participante.
1.4 Prioada de votare este 24 - 31 noiembrie, inclusiv, dupa care sistemul de vot va fi blocat.
2. Conditii de participare la concurs
2.1. Pot participa toti utilizatorii inregistrati pe forum.
2.2 NU se accepta in concurs mai multe participari ale aceluiasi concurent.
2.3 Imaginile participante TREBUIE sa respecte tema concursului, altfel nu vor fi acceptate in concurs.
2.4 Data finala a trimiterii imaginilor TREBUIE sa fie 23 noiembrie.
2.5 Membrii TREBUIE sa aiba cel putin 5 mesaje postate pe forum pentru a putea participa.
3. Inscrierea la concurs
Inscrierea la concurs se va face trimitand o poza in format electronic pe tema propusa - se va face upload la o imagine de maxim 500x500 pixeli AICI.
Alaturi de poza se vor furniza urmatoarele date:
-Numele si prenumele copilasului
-Varsta copilasului
-Localitatea
-Un titlu sugestiv pentru imagine
4. Desemnarea castigatorului
Clasamentul se va realiza in functie de media notelor acordate fiecarei imagini. In cazul in care mai multe imagini participante vor avea aceeasi medie se va proceda la o tragere la sorti de catre un juriu alcatuit din organizatorii Muc cel Mic.
Clasificarea pozelor participante o veti gasi intrand in albumul Concurs - Bebe la plimbare Pot vota doar membrii Muc cel Mic inregistrati pe forum.
Sistemul permite acordarea de 1 vot de catre fiecare membru pentru aceeasi imagine.
Daca se decide un alt mod de departajare a castigatorilor se va anunta in prealabil, pentru fiecare concurs in parte.
Pozele trimise le veti gasi in Album - Concurs - Bebe la plimbare
5. Premiul concursului
Premiul consta intr-un joc educativ AMAV.
6. Acordarea Premiului
6.1. Desemnarea castigatorului va avea loc pe data de 3 decembrie 2006. Numele castigatorului va fi publicat pe site-ul www.muccelmic.com in maxim 3 zile de la desemnarea castigatorului.
Premiile vor fi inmanate in termen de 14 zile de la data anuntarii castigatorilor.
6.2. Imaginea castigatoare va fi verificata cu atentie, astfel incat orice incercare de frauda va fi pedepsita cu eliminarea din concurs si neacordarea premiului.
8. Clauze Diverse
8.1.Prezentul Regulament este disponibil in mod gratuit pe toata perioada promotiei pe site-ul www.muccelmic.com.
8.2. Organizatorul isi rezerva dreptul prelungirii campaniei promotionale, printr-un act aditional la prezentul Regulament, cu anuntarea in presa a perioadei de prelungire precum si a conditiilor in care are loc continuarea acesteia.
8.3. Participarea la acest concurs implica acceptarea prezentului Regulament.
Ultima oară modificat de Muc cel Mic pe Lun Noi 13, 2006 10:13 am, modificat de 2 ori în total.
cotuca
Subiectul mesajului:
Scris: Dum Noi 12, 2006 4:10 pm
Mamic in devenire
Membru din: Sâm Noi 11, 2006 3:07 pm Mesaje: 66 Locaţie: Constanta
am omis sa zic ca suntem din Constanta si faptul ca bb se numeste Nicoleta Hanu!
este chiar un concurs interesant:)
Multumim!
_________________ NIKI,CATARATA PE BIROU...
Muc cel Mic
Subiectul mesajului:
Scris: Dum Noi 12, 2006 7:39 pm
Site Admin
Am luat la cunostinta si am modificat!
Speram sa va distrati putin la acest concurs... Cine stie cum isi mai plimba mamicile copilasii....
cotuca
Subiectul mesajului:
Scris: Dum Noi 12, 2006 7:50 pm
Mamic in devenire
Muc cel Mic scrie:
Am luat la cunostinta si am modificat!
Speram sa va distrati putin la acest concurs... Cine stie cum isi mai plimba mamicile copilasii....
sau taticii...in poza tati o plimba:P
mersic!
Muc cel Mic
Subiectul mesajului:
Scris: Dum Noi 12, 2006 8:18 pm
Site Admin
Corect! sunt si tatici "plimbareti" - parca din ce in ce mai multi in ultima vreme
cotuca
Subiectul mesajului:
Scris: Dum Noi 12, 2006 10:55 pm
Mamic in devenire
Muc cel Mic scrie:
Corect! sunt si tatici "plimbareti" - parca din ce in ce mai multi in ultima vreme
asta e un lucru bun:)
osteffy
Subiectul mesajului:
Scris: Lun Noi 13, 2006 11:40 am
Muc cel Mic
Nu reusesc sa pun poza .......cum sa fac?
Muc cel Mic
Subiectul mesajului:
Scris: Lun Noi 13, 2006 12:35 pm
Site Admin
In momentul in care ai 5 mesaje postate pe forum, mergi in Album, in CONCURS - Bebe la plimbare si dai Upload Pic. Nu ar trebui sa apara nicio problema.
Acum vad ca ai reusit!
Oricum, asta e valabil pentru toti participantii la concurs.
Succes tuturor!
osteffy
Subiectul mesajului:
Scris: Lun Noi 13, 2006 1:43 pm
Muc cel Mic
multumesc pentru raspuns ........nu reuseam din cauza ca era poza foarte mare si nu avem nici cele 5 mesaje ........dar o sa recuperam sa facem mii de mesaje alaturi de voi .........ne place tare mult aici .
cotuca
Subiectul mesajului:
Scris: Lun Noi 13, 2006 6:41 pm
Mamic in devenire
mie imi ceruse 10 mesaje,fiind noua pe aici...am avut ce scrie!
pupici!
Muc cel Mic
Subiectul mesajului:
Scris: Lun Noi 13, 2006 7:12 pm
Site Admin
Da, intr-adevar, initial era nevoie de 10 mesaje, a existat o mica neconcordanta in sistem ce a fost remediata de indata ce a fost descoperita.
cotuca
Subiectul mesajului:
Scris: Lun Noi 13, 2006 7:17 pm
Mamic in devenire
Muc cel Mic scrie:
Da, intr-adevar, initial era nevoie de 10 mesaje, a existat o mica neconcordanta in sistem ce a fost remediata de indata ce a fost descoperita.
oki!
si cum se voteaza mai exact,de cate ori pe zi?
Muc cel Mic
Subiectul mesajului:
Scris: Lun Noi 13, 2006 7:51 pm
Site Admin
La sistemul de vot se va da drumul din data de 24 noiembrie 2006 si veti avea la dispozitie o saptamana pentru a vota. fiecare membru inscris pe forum poate vota doar o singura data aceeasi imagine, cu o nota cuprinsa intre 1 si 10.
cotuca
Subiectul mesajului:
Scris: Lun Noi 13, 2006 7:56 pm
Mamic in devenire
Muc cel Mic scrie:
La sistemul de vot se va da drumul din data de 24 noiembrie 2006 si veti avea la dispozitie o saptamana pentru a vota. fiecare membru inscris pe forum poate vota doar o singura data aceeasi imagine, cu o nota cuprinsa intre 1 si 10.
multumesc de raspuns!
lily_33
Subiectul mesajului:
Scris: Mar Noi 21, 2006 2:42 pm
Muc cel Mic
Membru din: Mar Noi 21, 2006 2:24 pm Mesaje: 7 Locaţie: Langa puiul meu
cotuca scrie:
Muc cel Mic scrie:
multumesc de raspuns!
Sunt nou-nouta pe acest forum, si ma bate gandul sa particip si eu la concurs. Nu am mai participat pana acum la astfel de concursuri pt ca pana acum mi se pareau discriminatorii. Si anume, voturile puteau fi influentate. Si aici este o bresa in sistem, desi se poate vota o singura data, in schimb te poti inscrie de cate ori vrei ca membru, cu nickuri diferite.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum