În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2722 Locaţie: Shanghai, China
Stiam de site-ul asta, m-am inspirat ca sa creez citeva animalute din materiale reciclate pentru pustiul unui amic care avea serbare in clasa I... Imi pare rau ca n-am apucat sa le pozez.
-gargarita-cutie de crema nivea, sirma pentru picioare si antene, markere cu vopsea rosu si negru;
-sarpe cu clopotei- suluri de carton de la hirtie inginerica, banda adeziva verde pe spate, o cutiuta de filme foto plina cu margelute in ultimul sul ca sa aiba clopotei;
-albinuta -ziar, banda izolatoare galbena si neagra, sirme pentru picioare si antene si aripi transparente dintr-o sticla de balsam de rufe;
- broasca - fund de sticla de cola (taiat si picioare in prelungire) vopsit in verde pe interior, pe exterior pictat ochi, aplicat o limba mare vopsita in rosu.
Cica a fost o nebunie, ale lui erau cele mai frumoase animalute...
Scris: Mie Mai 24, 2006 10:16 am
Super mamic
Membru din: Dum Feb 19, 2006 11:33 am Mesaje: 693 Locaţie: Bucuresti
Suuuuper! Pai iti trebe ceva rabdare sa te apuci de asa ceva! Si mie imi plac nebuniile astea si pe masura ce creste andi o sa incerc sa-l cooptez in activitati creative de genul asta; zilele astea o sa incerc asta:
http://www.muccelmic.com/muccelmic/arti ... Path=29_35 ca-i plac chestiile colorate si-i place sa ma vada la treaba si el sa se uite; si uneori e atat de atent ca nu-mi vine sa cred!!!
Scris: Mie Mai 24, 2006 7:30 pm
VIP
Membru din: Vin Mar 03, 2006 4:33 pm Mesaje: 553 Locaţie: Copenhaga - DK
Si eu vreau sa-i mai fac chestii din astea! ca sunt tare faine, pentru ei!
As vrea sa va arat niste poze cu porumbelul pacii de la lustra, fluturele de pe perete si un robotel facute de mine, dar nu stiu cum si unde sa le postez
Scris: Joi Mai 25, 2006 9:04 am
Super mamic
Pune-le pe yahoo de ex, la My photos si da-ne un link si le vedem. Chiar sunt curioasa!
Scris: Joi Mai 25, 2006 9:23 am
Moderator
Hai ca a mers! si-s super!!! Bravo pt rabdare si talent! O sa ma apuc si eu, ca mi-ai dat chef!
Scris: Joi Mai 25, 2006 9:42 am
Moderator
De-abia astept sa creasca sa le facem impreuna!
Asa i-am decorat si camera lui, dar acasa am avut autocolant de multe culori si i-am facut copac, luna, soare, norisori....lipite pe dulapuri...
Poze o sa pun cind merg acasa sa le iau din calculator (ca mama nu se pricepe sa mi le trimita)...
Scris: Lun Iul 10, 2006 12:53 pm
Mamic incepator
Membru din: Mie Mai 17, 2006 1:09 pm Mesaje: 261 Locaţie: Bucuresti
Cat a fost Miruna la gradi , am inceput sa-i pictez in camera, floricele . soarele , luna , stelute, norisori. ajutata de tati la pictatul soarelui.
Vreau sa zic ca m-a relaxat foarte mult acest lucru si a iesit si frumos.
Acum Miruna este in vacanta si nu mai pot picta nimic, pentru ca vrea si ea sa faca treaba si se coloreaza toata.
vlad_mom
Subiectul mesajului:
Scris: Mar Iul 11, 2006 6:36 am
Moderator
Oh...daca ai pune si niste poze....Ideea mea de camera copilului era asa: un perete albastru mai inchis cu stele, luna, un coltisor numai bun de nani, iar restul bleu cu soare, norisori, copacei, floricele....fluturasi si pasarele....
Scris: Mar Iul 11, 2006 10:37 am
Super mamic
Mai, ce mi-e de ciuda ca n-am talent la chestiile astea! Eu una i-am varuit fiecare perete alta culoare si i-am lipit mos craciun, tweety si alte nebunii pe ici pe colo; plu ca pe un perete am utunachi agatati de sus pasna jos... Mai am treaba... dar o facem cu placere!
Scris: Mar Iul 18, 2006 7:59 am
Moderator
Am promis poze cu camera lui Vlad de-acasa....
imagini cu autocolant gata imprimat Michy si Miny si restul facute de mine din autocolant simplu
fotoliul facut de mine dupa tipar din burda, umplut cu bilute de polistiren
patul mare cu loc de schimbat pampersii
luna, pom, soare, nori facuti de mine din autocolant simplu
si copilutu' in mijlocul camerei lui....
Scris: Mie Iul 19, 2006 11:55 pm
Super mamic
Membru din: Lun Mai 08, 2006 11:30 pm Mesaje: 860 Locaţie: Slatina
Mai dar are camera, nu gluma! Bravo tie pt imaginatie! La autocolant chiar nu ma gandisem! Super ideea!
Si doarme singurel? In camera?
Eu daca-as fi in locul lui, n-as mai iesi de-acolo...
Scris: Joi Iul 20, 2006 8:18 am
Moderator
Doarme de la 4 luni singurel in camera lui ca atunci a fost gata... , nu adoarme daca e cineva in camera... Cu autocolantul, eu l-am luat de la servici, unde aveam un coleg care se ocupa cu panourile de protectia muncii, avertismente de accidente si altele si are toate culorile, dar am vazut ca se gaseste si la librarie, simplu, fara model, dar si imprimat mare cu personaje de desene animate care merg decupate...
De exemplu pentru soare, am facut baza din autocolant galben, am desenat pe hirtia de pe spate, am decupat, apoi am facut ochii din un oval de autocolant alb peste care am lipit un oval mai mic de autocolant negru, gurita din autocolant rosu...Am trasat conturul cu marker permanent negru, ca daca nu au contur nu seamana a desene animate... ...
La pomisor am folosit si autocolant gen furnir pentru trunchi pentru ca mai aveam o bucata prin casa (ramasa de la restaurarea cornizei de bucatarie)...
Am vrut sa aiba o asa camera pentru ca stiu ca eu si sora mea am suferit in copilarie pe tema asta, mama a gindit prea in viitor cind ne-a facut camera, adica aveam 2 birouri, multe rafturi de carti... , sifonier, paturi suprapuse...n-aveam loc sa punem si noi un poster pe perete... Stiu ca atunci cind va trebui sa scoatem toate alea de pe pereti va trebui sa rezugravim, dar pina atunci...Atunci vom redecora, vom cumpara si o mobila de tineret, dar nu-mi pare rau, pentru ca actuala mobila este vechea noastra mobila de bucatarie la care am facut un pat de o persoana acelasi material, aceeasi culoare...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum