Scuter - trotineta cu scaun Toyz TIXI

TOY-TIX
189,00 RON
cu TVA

Scuter - trotineta cu scaun Toyz TIXI

Trotineta copii TIXI este o trotineta cu scaun, un scuter cu trei roti, care, datorita designului sau ofera o distractie excelenta de la 3 la 12 ani

Selecteaza culoarea
Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

  • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat)..  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Scuter - trotineta cu scaun Toyz TIXI

Trotineta copii TIXI este o trotineta cu scaun, un scuter cu trei roti, care, datorita designului sau ofera o distractie excelenta de la 3 la 12 ani (greutate maxima 50 kg).

Descriere Scuter - trotineta cu scaun Toyz TIXI:

Ce veti obtine prin alegerea scuterului TIXI cu sezut pentru copilul dumneavoastra:

  • Scuter copii - Conducerea in condiii de siguranta - structura cu trei roti asigura stabilitatea in miscare.
  • Reglarea confortabila la înaltimea copilului - ajustarea inaltimii mânerului asigura confortul utilizarii acestui scuter copii.
  • Trotineta copii cu accesorii atractive - scaunul rabatabil este un accesoriu extrem de util, permitand copilului sa se odihneasca.
  • Garantie de siguranta - scuterul are toate certificatele de calitate EN71, EN60825.
  • Transportare si depozitare usoara - datorita dimensiunilor mici si mânerului pliabil, scuterul este usor de transportat si depozitat.
  • Scuter copii cu pornire rapida - scuterul este pregatit pentru utilizare chiar din cutie.

DATE TEHNICE Scuter - trotineta cu scaun Toyz TIXI:

Trotineta copii recomandata pentru: 3 - 12 ani.

Dimensiuni:

Greutate: 2,8 kg.
Limita de greutate: max. 50 kg.
Roti cauciuc fata 12 cm/spate 9 cm.
Suport pentru picioare: 35cm / 13 cm.
Dimensiunile pachetului: 58,5 x 16 x 29 cm.

Producator Scuter - trotineta cu scaun Toyz TIXI: Toyz by Caretero.

Vezi video Scuter cu trei roti Toyz TIXI:

TOYZ by Caretero

Toyz creaza produse a caror calitate se masoara in distractia celor mici si increderea acordata de parinti acestei marci.

Ce conteaza cel mai mult pentru noi? Grija, descoperirile, activitatile si distractia.

Cine suntem?

TOYZ by Careteroeste un brand al grupului IKS 2, ce produce si alte marci cunoscute prin calitate, cum ar fi Caretero si Sensillo. Ideea de baza a grupului este aceea de a oferi produse de calitate la preturi avantajoase.

Viziunea noastra
Ce scopuri avem?

Acolo unde exista fericire e si distractie! Si unde e distractie, exista vise. Visele sunt inceputul viitorului si aici tintim noi.

Misiunea
Ce vrem sa transmitem?


Noi, cei de la Toyz by Caretero, credem ca cea mai mare fericire este descoperirea activa a lumii in totaa siguranta. Asta dorim sa oferim copiilor si parintilor, la preturi imbatabile.

Scopul
Ce vrem sa obtinem?

Grija pentru cresterea armonioasa si in siguranta a copiilor. Sa ii ajutam sa descopere lumea. sa le incurajam pasiunea pentru activitati fizice si intelectuale. Sa le oferim tone de distractie!

TOYZ by Caretero

TOY-TIX

Fisa tehnica

Recomandat de la:
3 ani
Recomandat pana la:
12 ani
Dimensiuni (ambalat):
58,5 x 16 x 29 cm
Greutate
2,8 kg
Pentru:
fetite si baietei