Sistem de protectie usa sau scari Safety 1st

SF1-24640100
249,00 RON
cu TVA

Sistem de protectie usa sau scari Safety 1st

Poarta siguranta copii metalica, usor de montat, cu sistem de inchidere automata si sistem de siguranta la deschidere.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

  • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat)..  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Sistem de protectie usa sau scari Safety 1st

Poarta siguranta copii metalica, usor de montat, cu sistem de inchidere automata si sistem de siguranta la deschidere.

Caracteristici Sistem de protectie usa sau scari Safety 1st:

Poarta siguranta copii ce se foloseste pentru usa sau scara sau pentru a delimita spatiile mai putin sigure de locul de joaca al copilului.

Detalii tehnice Sistem de protectie usa sau scari Safety 1st:

Poarta siguranta copii cu latime reglabila de la 73 la 81 cm - se ajusteaza din kit-urile de fixare la perete.

Greutate: 5,4 kg.

Safety 1st – alaturi de parinti in toate primele momente.

Acum 30 ani primul sticker Baby On Board a devenit un motiv de mandrie pentru noii parinti, dar si pentru Safety 1st.

La scurt timp, au lansat prima colectie reala de produse dedicate sigurantei copiilor acasa si s-au consacrat ca lider pe piata sigurantei pentru cei mici.

Acest rol s-a consolidat peste ani prin introducerea si dezvoltarea de produse inovative, oferind parintilor, in mod consistent, noi moduri de a asigura siguranta copiilor.

Actiunile filantropice sunt un punct important in activitatea Safety 1st. Recent au lansat organizat actiunea Charity 1st – concentrandu-se pe sprijinirea organizatiilor noi, create de parinti implicati. De exemplu s-au implicat activ in Fundatia Corey C. Griffin, G6PD Deficiency – Brody’s Battle, The Way Home Adoption etc.

In acelasi timp isi mentin sprijinul neconditionat pentru organizatiile existente dedicate sprijinului copiilor, cum ar fi: Cradles to Crayons, March of Dimes si multe altele ce au nevoie de sustinere prin bani, produse si timp.

La Safety 1st intotdeauna se cauta oportunitati de a informa corect despre siguranta copiilor. Evenimente recente sunt Mom 2.0 The Biggest Baby Shower sau Favoredby’s Red Carpet Event.

Safety 1st

SF1-24640100

Fisa tehnica

Dimensiuni:
latime reglabila de la 73 la 81 cm
Greutate
5,4 kg