Suport Keyo Bebe Confort

BC-2913
479,00 RON
cu TVA

Suport Keyo Bebe Confort

Suportul Keyo este recomandat copiilor de la nastere pana la varsta de 3 ani.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

  • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat)..  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.398 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.398 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Suport Keyo Bebe Confort

Suportul Keyo este recomandat copiilor de la nastere pana la varsta de 3 ani.

Caracteristici

- reglabil pe inaltime in 5 pozitii
- usor de mutat datorita rotilor practice
- poate fi folosit impreuna cu landoul Windoo Plus, scaunul de masa Keyo sau balansoarul Keyo (toate produsele se achizitioneaza separat).
- Varsta recomandata pana la 3 ani

Baza pentru CONCEPTUL KEYO, o solutie all-in-one pentru sezut, somn, joaca si masa. Concept: pentru landoul Windoo carrycot, cosul auto Pebble, balansoarul si scaunul Keyo - transformandu-se intr-un scaun de masa elegant si practic.
Sistem Modulo Clip pentru a se monta cu usurinta pe landou Bebe Confort, cosulet auto Bebe Confort si scaun de masa Bebe Confort
Design elegant

BC-2913

Fisa tehnica

Recomandat de la:
3 ani