• Nou

Dozator pentru lapte praf Skip Hop

SKH-9I098910
64,00 RON
cu TVA

Dozator pentru lapte praf Skip Hop

Excelent pentru hranirea bebelusului atunci cand iesiti a plimbare!

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
 • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
 • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Dozator pentru lapte praf Skip Hop

Excelent pentru hranirea bebelusului atunci cand iesiti a plimbare!

Acest dozator pentru lapte praf are trei compartimente separate in care incap pana la 4 linguri de lapte praf (suficient pentru a prepara pana la 3 sticle de cate 260 ml fiecare).

Designul simplu si curat include capace sigure, iar forma sa ca o palnie faciliteaza distribuirea prafului in sticlute.

Caracteristici Dozator pentru lapte praf Skip Hop:

 • Se poate stoca in prealabil cantitate masurata de lapte praf pentru a prepara pana la 3 sticle de cate 260 ml fiecare.
 • Cele 3 compartimente portioneaza cantitatea de lapte praf.
 • Forma ca o palnie faciliteaza distribuirea cu usurinta, chiar si in sticluta.
 • Capacele se fixeaza rapid, cu usurinta.
 • Forma usoara, usor de impachetat si de dus oriunde.

Detalii tehnice Dozator pentru lapte praf Skip Hop:

 • Se poate spala cu usurinta la masina de spalat vase.
 • Nu contine ftalati sau BPA.
 • Dimensiuni: 10.16 x 6.6 x 14.2 cm.

Vezi detalii despre Dozator pentru lapte praf Skip Hop pe pagina producatorului.

Skip Hop regândește, redescoperă și reinventează produsele pentru a aduce bucurie în viața ta. Curiozitatea infinită a copiilor ne-a determinat să îmbunătățim constant funcționalitatea, forma și aspectul produselor.

Ca și brand internațional, filozofia noastră începe și se încheie cu „Produsele de care ai nevoie, dar făcute mai bine”. Produsele esențiale pentru părinți, bebeluși și copii, cu design smart sunt pasiunea noastră.

Astăzi, Skip Hop este brandul care se integrază perfect în stilul de viață al părinților moderni. Milioane de produse au luat parte din viața părinților și a bebelușilor din peste 30 de țări din întreaga lume. Din China în Polonia, Franța, Mexic, Brazilia și Australia avem parte de o experiență incredibilă, depășind granițe și culturi.

A fi părinte este o „muncă” continuă de a iubi – iar noi la Skip Hop ne dedicăm timpul pentru a face această meserie cât mai ușoară și plăcută posibil.

Totul începe de la promisiunea siguranței și a calității. Produsele noastre trec prin testări riguroase, pentru a elimina grijile părinților. Și se încheie prin ceea ce oferim înapoi comunității prin acte de caritate.

SKH-9I098910

Fisa tehnica

Dimensiuni:
10.16 x 6.6 x 14.2 cm