2 Seturi hranire: farfurie cu lingurita si furculita pentru bebe BabyBjorn

074061A
169,00 RON
cu TVA

Seturile formate din farfuria, lingurita si furculita pentru bebelusi au un design inteligent special conceput pentru mainile micute ale copilasilor.

Selecteaza culoarea
Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

2 Seturi hranire: farfurie cu lingurita si furculita pentru bebe BabyBjorn

Un design inteligent pentru copilasul tau!

Seturile formate din farfuria, lingurita si furculita pentru bebelusi au un design inteligent special conceput pentru mainile micute ale copilasilor. Forma farfuriei asemanatoare cu cea a unui trifoi cu 3 frunze ii ajuta pe copii sa ia mancarea din farfurie cu ajutorul tacamurilor. De asemenea, farfuria va sta pe masa fara a aluneca, iar tacamurile sunt usor de tinut in mana. Se poate utiliza de la varsta de aproximativ 4 luni.

Caracteristici 2 Seturi hranire: farfurie cu lingurita si furculita pentru bebe BabyBjorn:

  • Forma ergonomica – Forma farfuriei precum cea a unui trifoi cu 3 frunze il ajuta pe cel mic sa ia mancarea din farfurie cu tacamurile, intr-un mod extrem de facil.
  • Greu de rasturnat – Forma marginii farfuriei il opreste pe cel mic din a prinde sau rasturna farfuria.
  • Nu aluneca – Marginea de cauciuc de pe spatele farfuriei o fixeaza pe masa si o impiedica sa alunece.
  • Usor de tinut in mana – Manerele scurte ale tacamurilor sunt perfecte pentru mainile micute ale copiiilor.
  • Tacamurile nu aluneca – O canelura pe spatele tacamurilor le face sa stea fixe pe marginea farfuriei si sa nu alunece in mancare.

Specificatii 2 Seturi hranire: farfurie cu lingurita si furculita pentru bebe BabyBjorn:

 

  • Varsta recomandata: de la aproximativ 4 luni.
  • Dimensiuni: farfurie - 19.5 x 19.5 x 3.5cm; furculita - 3.5 x 12 x 2cm; lingurita - 3.5 x 12 x 2cm.
  • Testate si sigure conform standardelor europene si americane, nu contin BPA.

Vezi detalii despre 2 Seturi hranire: farfurie cu lingurita si furculita pentru bebe BabyBjorn pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL 2 Seturi hranire: farfurie cu lingurita si furculita pentru bebe BabyBjorn.

VEZI VIDEO 2 Seturi hranire: farfurie cu lingurita si furculita pentru bebe BabyBjorn:

BabyBjörn este o companie suedeza de familie infiintata 1961 de Björn si Lillemor Jakobson. Astazi pot fi gaiti in peste 5o de tari din lume.

BabyBjörn are o misiune importanta: sa dezvolte produse bune, functionale si sigure pentru cei mici. De asemenea, produsele BabyBjörn sunt menite a insoti copilul pe tot parcursul cresterii si dezvoltarii sale, pana la varsta de 3 ani.

Copiii si parintii au nevoie de produse care dureaza mult; produse facute din materiale de calitate si cu functii utile. Drept urmare, BabyBjörn nu renunta nicio clipa la valorile ce ii definesc: siguranta, calitate si design. Fara nicio problema produsele BabyBjörn pot fi trecute de la un copil la altul pe masura ce acestia cresc.

Produsele BABYBJÖRN se disting prin simplicitate, un design clasic si totusi modern si lipsa detaliilor inutile. Au curbe moi, fara unghiuri ascutite, ideale pentru bebelusi. Produsele BabyBjörn trebuie sa fie fara varsta si sa placa atat mamicilor, cat si taticilor si celor mici.

"Bebelusii sunt purtati zilnic in toata lumea in marsupiile BABYBJÖRN Baby Carriers, aproape de inima parintilor. Si in fiecare zi primim feedback pozitiv de la parintii care se bucura de experienta de a fi atat de aproape de copiii lor. Nimic nu ma poate face mai fericit sau mai mandru."

Björn Jakobson

https://www.babybjorn.com/

074061A

Fisa tehnica

Recomandat de la:
4 luni
Dimensiuni:
19.5 x 19.5 x 3.5cm; furculita - 3.5 x 12 x 2cm; lingurita - 3.5 x 12 x 2cm
Pentru:
fetite si baietei

Referinte specifice

ean13
7317680740618