• Pret redus

Baza isofix Matrix Light 2 by Jane

JANE-5039-09
1.099,00 RON
949,00 RON Economiseste 150,00 RON
cu TVA

Baza isofix Matrix Light 2 by Jane

Platforma Matrix din Jane este un accesoriu special conceput pentru a facilita instalarea scaunului Jane Matrix Light 2.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

  • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat)..  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Baza isofix Matrix Light 2 by Jane

Platforma Matrix din Jane este un accesoriu special conceput pentru a facilita instalarea scaunului pentru sugari Jane Matrix Light 2 in masina. Baza este fixata in vehicul utilizand sistemul Isofix. Asta ce înseamna ca nu este necesara utilizarea centurilor de siguranta ale autovehiculului. Pentru o mai mare siguranta, este dotat cu un picior anti-rotatie puternic, cu reglare pe adancime si inaltime pentru a se potrivi majoritatii autoturismelor.

Una dintre principalele caracteristici ale platformei Jané Matrix este  a permite copilului s a se deplaseze in pozitie orizontala sau cu spatele la directia de mers, datorita sistemului pivotant inovator, rotire 360 grade.

Este rapid, usor si sigur de instalat. Este, de asemenea, prevazut cu indicatoare pentru a garanta ca baza este fixat a corect pe vehicul. Doua indicatoare verzi sunt afisate si indica faptul ca acesta este instalat corect.

Noua baza a fost special conceput a pentru a fi tinuta permanent in masina, evitandu-se astfel disconfortul la instalare si/sau scoaterea acesteia.

Baza isofix Matrix Light 2 by Jane cepoate fi rotita în 3 pozitii diferite:

Dou a pozitii laterale (grupa 0), care fac mai usoara scoaterea copilului din scaunul pentru sugari, in care copilul calatoreste culcat si o pozitie în care copilul calatoreste asezat cu spatele la directia de mers grupa 0+).

Pentru o protectie mai mare, atunci când copilul se deplaseaza intr-una din pozitiile culcate, capul bebelusului nu se afla niciodata langa partile laterale ale vehiculului, ceea ce este fundamental pentru protejarea partii cele mai vulnerabile a copilului un accident de impact lateral.

CARACTERISTICI Baza isofix Matrix Light 2 by Jane:

Grupa 0/0 +, 0-13 kg, de la nastere la 12 luni aprox.

Compatibil a numai cu: Matrix Light 2.

Baza isofix Matrix Light 2 by Jane - Simplu si convenabil de utilizat.

Instalarea ISOFIX pentru a garant o potrivire precisa si sigura. Retineti - aceasta baza nu poate fi instalata utilizand centura de siguranta pentru adulti, puteti sa o instalati numai in masina cu ISOFIX.

Doi indicatori se schimba de la rosu la verde cand baza este corect conectata la ISOFIX.

Un picior de sprijin extensibil asigura ca baza este robusta si sigura atunci cand este instalata.

Matrix ul pentru sugari este usor de conectat si scos din baza folosind butoanele Pro-fix de pe manerul Matrix.

Sistemul de pivotare inovator permite ca Matrix Baza isofix Matrix Light 2 by Janea fie asezat foarte usor in una din cele trei pozitii.

Vezi lista compatibilitati auto Baza isofix Matrix Light 2

Vezi detalii Baza Matrix Light 2 pe pagina producatorului

JANE-5039-09