Dispenser pentru servetele umede Skip Hop

SKH-234155
94,00 RON
cu TVA

Dispenser pentru servetele umede Skip Hop

Dispenser servetele umede ce dispune de un sistem prin care puteti scoate servetelele rapid si usor.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
 • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
 • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Dispenser pentru servetele umede Skip Hop

Solutia ideala pentru servetele fresh de fiecare data, mereu la indemana. Dispenser servetele umede ce dispune de un sistem prin care puteti scoate servetelele rapid si usor si de un capac sigur pentru a pastra servetelele umede.

Caracteristici Dispenser pentru servetele umede Skip Hop: 

 • Carcasa translucida va permite sa vedeti atunci cand nu mai sunt servetele, pentru a va pregati din timp pentru reincarcare.
 • Dispenser servetele umede cu un capac etans care sigileaza foarte bine, pentru a pastra servetelele umede
 • Se distribuie cate un singur servetel.
 • Se pot folosi orice tipuri de servetele.
 • Dimensiuni dispenser servetele umede (cm): 21l x 142w x 10.9h cm.


Specificatii Dispenser pentru servetele umede Skip Hop:

 • Supraumplerea cu servetele va afecta proprietarile dispenserului.
 • Se spala bine inainte de prima utilizare.
 • Nu se spala in masina de spalat vase.
 • Nu se fierbe nicio componenta a acestui produs.

Vezi detalii despre Dispenser pentru servetele umede Skip Hop pe pagina producatorului.

Skip Hop regândește, redescoperă și reinventează produsele pentru a aduce bucurie în viața ta. Curiozitatea infinită a copiilor ne-a determinat să îmbunătățim constant funcționalitatea, forma și aspectul produselor.

Ca și brand internațional, filozofia noastră începe și se încheie cu „Produsele de care ai nevoie, dar făcute mai bine”. Produsele esențiale pentru părinți, bebeluși și copii, cu design smart sunt pasiunea noastră.

Astăzi, Skip Hop este brandul care se integrază perfect în stilul de viață al părinților moderni. Milioane de produse au luat parte din viața părinților și a bebelușilor din peste 30 de țări din întreaga lume. Din China în Polonia, Franța, Mexic, Brazilia și Australia avem parte de o experiență incredibilă, depășind granițe și culturi.

A fi părinte este o „muncă” continuă de a iubi – iar noi la Skip Hop ne dedicăm timpul pentru a face această meserie cât mai ușoară și plăcută posibil.

Totul începe de la promisiunea siguranței și a calității. Produsele noastre trec prin testări riguroase, pentru a elimina grijile părinților. Și se încheie prin ceea ce oferim înapoi comunității prin acte de caritate.

https://www.skiphop.com/

SKH-234155

Fisa tehnica

Dimensiuni:
21l x 142w x 10.9h cm