• Nou

Treapta inaltatoare Skip Hop gri

SKH-9G881710
149,00 RON
cu TVA

Treapta inaltatoare Skip Hop gri

Un set extrem de util pentru micutul tau! Aceasta treapta inaltoare 2 in 1 usureaza tranzitia copilasului la copil mare.

Selecteaza culoarea
Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
 • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
 • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Treapta inaltatoare Skip Hop gri

Un set extrem de util pentru micutul tau! Aceasta treapta inaltoare 2 in 1 usureaza tranzitia copilasului la copil mare.

Ideal pentru utilizarea in baie sau bucatarie si pentru momentele cand micutul tau invata sa stea pe olita.

Utilizati treptele impreuna sau separat, in functie de necesitate.

Caracteristici Treapta inaltatoare Skip Hop gri:

 • Doua trepte care pot fi utilizate impreuna sau separat.
 • Usor de depozitat, nu ocupa mult spatiu.
 • Baza aderenta, anti-alunecare.
 • Design inteligent, care permite treptelor sa fie utilizate impreuna fara a se detasa.

Detalii tehnice Treapta inaltatoare Skip Hop gri:

 • Dimensiuni treapta mare: 33.7W x 21.6H x27.3D.
 • Dimensiuni treapta mica: 26.4W x 15.2H x 26D.
 • Greutate maxima admisa pentru treapta mare: 113 kg.
 • Greutate maxima admisa pentru treapta mic: 68 kg.

Vezi detalii despre Treapta inaltatoare Skip Hop gri pe pagina producatorului.

Skip Hop regândește, redescoperă și reinventează produsele pentru a aduce bucurie în viața ta. Curiozitatea infinită a copiilor ne-a determinat să îmbunătățim constant funcționalitatea, forma și aspectul produselor.

Ca și brand internațional, filozofia noastră începe și se încheie cu „Produsele de care ai nevoie, dar făcute mai bine”. Produsele esențiale pentru părinți, bebeluși și copii, cu design smart sunt pasiunea noastră.

Astăzi, Skip Hop este brandul care se integrază perfect în stilul de viață al părinților moderni. Milioane de produse au luat parte din viața părinților și a bebelușilor din peste 30 de țări din întreaga lume. Din China în Polonia, Franța, Mexic, Brazilia și Australia avem parte de o experiență incredibilă, depășind granițe și culturi.

A fi părinte este o „muncă” continuă de a iubi – iar noi la Skip Hop ne dedicăm timpul pentru a face această meserie cât mai ușoară și plăcută posibil.

Totul începe de la promisiunea siguranței și a calității. Produsele noastre trec prin testări riguroase, pentru a elimina grijile părinților. Și se încheie prin ceea ce oferim înapoi comunității prin acte de caritate.

SKH-9G881710

Fisa tehnica

Dimensiuni:
Treapta mare: 33.7W x 21.6H x27.3D. Treapta mica: 26.4W x 15.2H x 26D.